🇫🇷🇫🇷🇫🇷 Descente de l’eéquipe de l’ONG LCDM SOLIMAD a Mahajanga

Mahajanga, 19 et 20 novembre 2021

Pendant la descente à Mahajanga de la délégation de l’ONG LCDM SOLIMAD présidée par Pascale Tuseo – Jeannot, une rencontre a eu lieu avec les médecins de la ville des Fleurs a la grande salle de l’Hôtel de ville, dans l’après-midi du 19 novembre dernier. La séance d’informations s’est focalisée sur la Drépanocytose et la prise en charge des drépanocytaires ainsi que sur les activités de l’ONG. Le lendemain, 20 novembre, l’équipe de l’ONG LCDM SOLIMAD a rencontré des drépanocytaires et leurs familles. La rencontre a eu lieu à l’espace Gasy Etsetra ou les membres de l’ONG LCDM SOLIMAD ont échangé avec les malades et leurs familles sur la maladie.

🇲🇬🇲🇬🇲🇬ONG LCDM SOLIMAD nidina ifotony tany Mahajanga

Mahajanga, 19 sy 20 novambra 2021

Nandritra ny fidinana ifotony notanterahin’ny mpikambana ao amin’ny ONG LCDM SOLIMAD tarihin’ny Filohany Pascale Tuseo-Jeannot tany Mahajanga dia nisy ny fihaonana tamin’ireo mpitsabo tany an-toerana ny 19 novambra tolakandro. Tao amin’ny Lapan’ny Tanana no notanterahina io fihaonana io izay niopana tamin’ny famelabelarana momba ny ONG LCDM SOLIMAD, ny aretina Faingosela ary ny fitsaboana azy. Ny 20 novambra indray kosa dia nihaona sy nifampiresaka tamin’ireo Mpifaingosela (marary ny Faingosela) sy ireo fianakavian’ny marary ny mpikambana ao amin’ny ONG LCDM SOLIMAD. Nandritra ny fihaonana tao amin’ny Espace Etsetra no nanantaterahan’ny mpikambana ao amin’ny ONG ireo fanentanana mikasika ny manodidina ny Faingosela sy ny Mpifaingosela.